Axigen

Axigen: multi-platform mail server, calendaring & collaboration

100% private, highly available and scalable messaging

Pentru Companii

Gestionați-vă e-mailul, organizați și partajați calendare, sincronizați-vă telefonul mobil, totul pe baza acestui server Windows sau Linux de mail securizat. Răspunsul perfect pentru companii de toate dimensiunile.

Pentru Service Providers

Oferiți clienților dvs. găzduire de e-mail sigură la nivel de business, cu diverse servicii cu valoare adăugată. O soluție excelentă pentru SP-uri, potrivită pentru sute până la milioane de utilizatori.

Un server de mail colaborativ care vi se potrivește

Axigen este destul de versatil - dintre multele pălării pe care le poartă, aruncă o privire și alege ce ți se potrivește.

Local & Remote Access
Calendaring & Collaboration
Push Email & Mobile Sync
Extensive Security Toolset
High Availability & Clustering
Support You'll Love

Next level Web clients

Gestionați-vă email-ul, agenda și notele cu ușurință. Bucurați-vă de experința desktop a interfeței în browser, cu navigare de la tastatură și comenzi rapide, drag-and-drop, lista "live" email, dosare frecvente, filtre pentru email, mesaje out-of-office, liste de tip blacklist / whitelist individuale.

Simply in control

Gestionați operațiunile zilnice ale serverului prin intermediul interfeței cuprinzătoare a WebAdmin Axigen - concepută pentru o navigabilitate optimizată, cu legături rapide și ajutor contextual. Automatizați administrarea și provizionarea serverului de poștă electronică utilizând interfața liniei de comandă (CLI).