Servicii

Integrated innovation

Soluții și servicii integrate, completând capabilitățile noastre cu un ecosistem bazat pe partenerite de top, pentru a obține ușor, rapid și durabil, rezultatele scontate de clienți noștri.

Business Analytics

Cât de bine, repede sau inteligent ai putea face ceea ce faci acum? Digitalizarea proceselor de business reprezintă punctul de plecare pentru eficientizarea activității.

Technology Transformations and Re-Engineering

Modernizarea sistemelor din punct de vedere al securității, flexibilității și eficienței creând premisele unor noi oportunități.

System Architecture

Transformarea caracteristicilor funcționale ale afacerii într-o soluție informatică structurată care să satisfacă atât obiectivele de business, cât și așteptările tehnice.

Solutions procurement plan

Identificarea celor mai bune opțiuni pentru achiziționarea diferitelor tehnologii, pornind de la cerințele funcționale și terminând cu recepția soluțiilor.

Audit

Auditarea sistemelor informatice integrate, elaborarea și extragerea matricilor de complianță, precum și validarea corespondenței cu cerințele funcționale.

Digital Transformation Events

Organizarea de evenimente în domeniul tehnologiei reprezintă o prioritate a companiei în scopul de a promova noi idei și soluții, prezentând abordări viabile, tendințe și opertunități de proiecte.