Webex Hybrid Workplace
Cisco Webex Logo


 • 98% din viitoarele întâlniri vor implica participanți la distanță

 • 77% dintre organizații vor crește flexibilitatea programului de lucru

 • 97% doresc modificări pentru a face mediile de lucru mai sigure

 • 96% din angajați doresc o tehnologie inteligentă de colaborare
 • Impactul crizei provocate de coronavirus variază de la un sector industrial la altul și de la o întreprindere la alta. Acesta depinde de multipli factori, printre care adaptabilitatea la noile procese de lucru și eficiența echipelor în contextul colaborării utilizând mediul online, poate crea diferența.
  Spațiu de lucru este acum redefinit și probabil așa a rămâne. Propunerile noastre combină viziunea estetică cu cele mai noi soluții de colaborare de la Cisco pentru a realiza o arhitectură funcțională și care se adaptează scenariilor și proceselor dvs. Disponibilitatea implementării în orice scenariu (cloud based, on-prem sau hibrid) a tehnologiilor Cisco, alături de experiența de pionierat în acest domeniu, consistența și performanța sistemelor dezvoltate, asigură premisele succesului oricăror proiecte.
  Pentru a identifica soluția optimă pentru organizația dumneaoastră vă rugăm să ne contactați utilizănd formularul din pagină sau la adresa de email și numerele de telefon afișate

  Workspaces

  Proiectate împreună de ingineri și designeri, spațiile de lucru ce înglobează soluțiile Cisco sunt pur și simplu la alt nivel. Asigurați rafinament și o atmosferă plăcută tuturor actiităților dvs., indiferent de dimensiunea și stilul încăperilor. Kiturile includ afișaje LED 4K, single sau dual de 55" sau 70", camere, codec, difuzoare și microfoane - totul într-un pachet proiectat să asigure eleganță și funcționalitate oricărui spațiu de lucru.

  Room 55"

  Room 55 inch

  Room 55" Dual

  Room 55 inch Dual

  Room 55" Dual

  Room 55 inch Dual

  Room 70"

  Room 55 inch

  Room 70" Dual

  Room 55 inch Dual

  Mai multe informatii gasiți la următoarele adrese:

  Cisco Workspaces
  The Hybrid Workplace

  Toate imaginile și clipurile prezentate aparțin © CISCO.

  conference large room 70 dual